O nama
Dobrodošli!
O nama
Apartmani i sobe
Lokacija
Fotografije
Usluge
Gosti Perle
Kontakt
O Leskovcu
Apartmani i sobe
101 Jednokrevetna soba
102 Apartman "Breza"
103 Jednokrevetna soba
104 Apartman "Mistik"
105 Jednokrevetna soba
106 Dvokrevetna soba
201 Apartman "Rustik"
206 Apartman "Family"
O nama

Imageonekad i snovi mogu da postanu stvarnost. Onda, kada prepoznate lepotu svoga doma i kada tu lepotu umete da sačuvate, nadgradite i oplemenite, a uz to sebi i svojoj porodici obezbedite egzstenciju, kada iz jedne male Srbije i jednog malog Leskovca krene priča o "PERLI" i njenim domaćinima, onda se tiho ponadate da ste svojom dušom dotakli dugu. A tamo, iza duge, kao dvorac iz bajke, nazire se...

Imagelegantna građevina sa početka prošlog veka koja je zadržala svoju gracioznost, ali je u harmoniji sa nečim novim poprimila rastuće bogatstvo elegancije i prefinjenosti.

Imageadili smo na svakom detalju ponaosob, nizali svoje ideje; nanizali hrabrosti i truda želeći da ostvarimo svoj san, a tu malu nisku bisera pretočili u "PERLU". Zato je naša misija da prevaziđemo očekivanja gostiju u pogledu usluge i smeštaja i ujedno da Vaš boravak u našem hotelu bude još jedan od razloga da zavolite Srbiju.

Imageepo i vešto ukomponovana ambijentalna celina čini prijatnu atmosferu naših soba i apartmana, oni nose lični pečat svojih stvaralaca. Naša potreba za savršenstvom otvara put budućnosti jednog drugačijeg ugostiteljstva na ovim prostorima. Uspeli smo da u Leskovac vratimo ljude koji ovde godinama nisu mogli zadovoljiti svoje prefinjene ukuse, te smeštaj tražili van grada, pristajući da svakodnevno putuju i do 100 km. Sada su to naši dragi, stalni gosti kojima smo izlazeći u susret i do najsitnijih detalja postavili nove standarde personalnom uslugom visokog ranga.

Imageko odlazeći iz Perle imate utisak da ste bili u gostima kod drage rođake, ako ponesete pečat nečeg domaćeg, bićemo zaista srećni što ste postali jedan od bisera u našoj priči o "Perli".

Image

 
Odaberite jezik
  • English
  • Serbian (latin)
  • Italian
  • German informal - Du